​​​​​​​​​

Neurologisk Ambulatorium N30

​I Neurologisk Ambulatorium N30 behandler vi patienter med mange forskellige neurologiske symptomer. I ambulatoriet er patienterne ikke indlagt. Nogle patienter kommer til en enkelt undersøgelse, og andre kommer flere gange over længere tid. For at være patient i Neurologisk Ambulatorium N30 skal du henvises hertil af din egen læge eller en ​speciallæge.

Kontakt

B​Ispebjerg​ Hospital 
Neurologisk Ambulatorium N30
Indgang 3, stuen
Nielsine Nielsens Vej 7
2400 København NV​​​​​​

Telefon: 38 63 61 80   Telefontid 08:00 - 15:00

 Find vej til afdeling​en​​​​​

Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse.


Når du ringer i telefontiden

Her kan en sekretær hjælpe med ændringer af tider, tolk og kørsel samt at komme i kontakt med den faggruppe, som du har behov for at tale med.

Sygeplejelinjen har åbent mellem 9-10 alle hverdage undtagen om onsdagen, hvor den er lukket. Her svarer en visiterende sygeplejerske telefonen. Hun kan vurdere, hvem der bedst kan hjælpe dig og hvor hurtigt det kan ske.

Når sygeplejersken ringer tilbage til dig, bliver de ved indtil de kan træffe dig, så du behøver ikke at være bekymret for at miste opkaldet.

I forbindelse med ferier og travle perioder vil telefontiden være reduceret.

Uden for ambulatoriets åbningstid henviser vi til egen læge eller akuttelefonen 1813.

Du vil møde

I Neurologisk Ambulatorium N30 vil du møde sygeplejersker, som har specialviden indenfor pleje og behandling af patienter med neurologiske sygdomme. Du vil også møde læger og fysioterapeuter.

Den daglige ledelse

Ledende oversygeplejerske Eva Birke
Ledende overlæge Skirmante Mardosiene
Ledende lægesekretær Leila Kuhn​​


Henvend dig i receptionen

Du skal henvende dig i receptionen, når du møder op på ambulatoriet. 


Redaktør