​​​​​​​

Kontakt

Bispebjerg Hospital

Bispebjerg Bakke 23
2400 København NV​

  

     Telefon: 38 63 50 00

Pressekontakt

Journalister, der ønsker information om hospitalet eller hjælp til at finde en ekspert inden for et givent fagområde, er meget velkomne til at kontakte os:

Se information for presse.

Webredaktionen

Har du kommentarer til hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte hospitalets webmaster på: Webmaster.Bispebjerg@regionh.dk


Min Sundhedsplatform

Sikker e-post

​Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme data, dvs. CPR-nummer, adresse eller oplysninger om helbredsforhold, kan du anvende Digital Post.


Du kan skrive sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med MitID)


​Få teknisk hjælp til borger.dk og e-boks.dk

Ring 33 98 00 33​, hvis du har brug for hjælp til det tekniske. Eksempelvis hvis der er problemer med at skrive til en postkasse i borger.dk eller e-boks.dk.​​


Hvis du ikke kan logge på med dit MitID, kan du få hjælp på telefon 72 24 70 50.

Få teknisk hjælp til virk.dk

Hvis du har tekniske problemer med at skrive til en postkasse i virk.dk, kan du kontakte virk.dk.

Læs hvem du skal kontakte på virk.dk.

Om Digital Post

Digital Post er en service på de fællesoffentlige portaler borger.dk, e-boks.dk og virk.dk. Det giver mulighed for sikker digital kommunikation mellem myndigheder og borgere/virksomheder. Du logger ind med dit MitID.

Henvendelse på ikke-​sikker e-mail

Hvis du som borger henvender dig på en ikke-sikker e-mail, hvor svaret fra Bispebjerg Hospital vil indeholde personfølsomme oplysninger, herunder helbredsoplysninger, kan Bispebjerg Hospital ifølge Persondataloven ikke svare dig via e-mail. Besvarelsen vil derfor ske pr. brev.

​Pas på​ dine personfølsomme oplysninger

Du er velkommen til at sende en e-mail til os. Vær dog opmærksom på, at hvis din henvendelse indeholder personfølsomme data, dvs. f​ødselsdato, CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, skal du anvende almindelig post eller telefon.

Redaktør