Knæholdet - Velkommen

Velkomstbrev og information om fysioterapi og knæholdet

Et tilbud om specialiseret genoptræning

Træning på knæholdet er et tilbud til patienter, der er opereret i knæet.

De fleste deltagere på knæholdet har skader i et eller ledbånd. Nogle gange er disse skader kombineret med skader på brusk eller menisk.

Individuel træning

Vi optager løbende deltagere på holdet - op til 8 deltagere. Derfor vil der være stor forskel på niveauet blandt deltagerne. Vi tilpasser træningen efter den enkelte og følger nøje jeres udvikling.


Holdtider for knæhold

Tirsdag og fredag, 08.15 - 09.30/10.00.

OBS: Man skal kunne træne både tirsdage og fredage, da der er stor efterspørgsel på holdet.

Din første træning

 

___________dag den____________ kl.___________

Program

08.15 – 08.30 opvarmning på cykler
08.30 – 09.30 træning instrueret af en fysioterapeut 09.30 – 10.00 selvtræning i maskine, hvis deltageren er klar til dette og instrueret af fysioterapeut. 

Du skal også træne derhjemme

Udover holdtræningen, er det meget vigtig, at du træner derhjemme. Hvis du har problemer med at bevæge leddene eller aktivere musklerne, kan det være nødvendigt at træne flere gange dagligt. Fysioterapeuterne vurderer, hvor meget hver enkel deltager skal træne derhjemme.

Påklædning

Du skal have indendørssko på samt shorts eller lignende, hvor knæene er synlige.

Afbud eller sygdom

Hvis du bliver syg, eller på anden måde forhindret i at komme til træning, skal du melde afbud i god tid. Ring til vores reception eller læg besked på telefonsvareren på tlf: 38 63 51 08.


Udeblivelse

Af hensyn til patienter, der afventer en ledig plads på knæholdet, vil udeblivelse medføre afslutning på din træning hos os.

Redaktør