Tag på en virtuel rundtur i Akuthuset

Oplev det kommende Akuthus på en 360° rundtur. Arkitekterne bag byggeriet har skabt otte virtuelle illustrationer, som giver dig en fornemmelse af den bygning, der står færdig i 2024.
Nu kan du opleve Akuthuset allerede inden, byggeriet går i gang i 2018. Akuthuset kommer blandt andet til at rumme Akutmodtagelsen, operationsstuer, Intensiv Afdeling, Røntgen og sengestuer. Det er et konsortium af KHR arkitekter A/S, WHR Architects Europe og Arup Denmark, der har vundet arkitektkonkurrencen om Akuthuset.

Klik på cirklerne på tegningen og gå på opdagelse.


Du kan bruge et par virtual reality briller sammen med din smartphone eller navigere manuelt rundt i universet. Vær opmærksom på, at illustrationerne kun er vejledende og kan ændre sig, inden byggeriet går i gang. De er blandt andet udarbejdet inden, det blev besluttet at udvide Akuthuset med cirka 6.800 kvadratmeter ved at bygge en ekstra etage på de fire sengetårne.

Virker linkene ikke, kan du prøve at åbne siden i en anden browser, for eksempel Chrome, eller Android på mobil, eller bruge linkene under billedet i stedet.

Interaktiv plan over Akuthuset

Hvis kortet ikke virker, kan du klikke på følgende links i stedet:

Hovedindgang
Trappeafsats
Galleri
Altan ved sengestue
Taghave
Venteområde
Hospitalet set fra vest
Hospitalet set fra nord

Redaktør