Henvisning og undersøgelse

​Du skal have en henvisning for at blive undersøgt på vores afdeling.

​​​​​​

​Hvordan får jeg en henvisning? 

Du kan blive henvist gennem din praktiserende læge, anden speciallæge eller din fagforening. 

Din læge kan sædvanligvis sende en henvisning i sit elektroniske system. Andre henvisere kan finde en henvisningsblanket i boksen til højre. Denne henvisningsblanket er beregnet lige netop på vores afdeling. Den skal sendes som almindeligt brev.

Når vi har modtaget henvisningen, sender vi et indkaldelsesbrev til din e-boks med mødetidspunkt.

Inden undersøgelse bedes du besvare et spørgeskema, som du finder ved at logge på "minsundhedsplatform.dk" (Brug NemID). Du bedes besvare spørgeskemaet så hurtigt muligt og senest 7 dage før samtalen. Så kan lægen bedre forberede sig på samtalen med dig.

Har du ikke mulighed for at udfylde skemaet elektronisk, kan du printe skemaet, som er sendt til din e-boks, udfylde det og medbringe det til samtalen 

Du kan endelig også hente spørgeskemaet her på siden, printe det og udfylde det, så det kan sendes ind sammen med henvisningen.

Hvordan bliver jeg undersøgt?

Undersøgelsen på Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling består primært af en samtale med en læge. Samtalen går ud på at beskrive, hvor og hvad du har arbejdet med gennem årene, og hvad du fejler.

​Lægen vil som regel også undersøge dig, f.eks. din ryg eller arm, hvis det er det, du er henvist for. Hvis det er nødvendigt med f.eks. blodprøver og røntgenundersøgelse, bliver du henvist til dette. Har du brug for behandling, vil dette sædvanligvis foregå gennem din egen læge.

Det kan være, at vi gerne vil besøge din arbejdsplads for at kunne vurdere dine arbejdsforhold bedst muligt. Dette sker kun, hvis du har givet tilladelse til det.
​​
Hvad skal jeg medbringe?
  • Oplysninger om stoffer og materialer du mener kan være årsag til dine symptomer.
  • Resultater fra tidligere undersøgelser og evt. røntgenbeskrivelser.
  • Andre oplysninger fx rapporter fra bygningsundersøgelser.

Hvad sker der med min journal?

Når vi afslutter dit forløb hos os, sender vi en kopi af din journal til din praktiserende læge. Du kan selv se din journal på minsundhedsplatform.dk og sundhed.dk. 

Hvis det er din fagforening, der har henvist dig, sender vi som regel også en kopi til den. Vi sender kun kopi af journalen, hvis du har givet tilladelse til det.

Redaktør