Velkommen til Neurofysiologisk Afsnit

Information om afdelingen

Afsnittet varetager to funktioner:

  1. Behandling af patienter med dystoni og spasticitet med botulinumtoxin. Patienter med disse sygdomme undersøges ved hjælp af måling af musklernes elektriske aktivitet, en så kaldt ElektroMyoGrafi (EMG). Undersøgelsen bruges dels som vejledning ved behandling med botulinumtoxin dels som et redskab til at stille en diagnose.
  2. ElektroEncephaloGrafi (EEG). EEG er undersøgelse af hjernens elektriske aktivitet, som led i udredning og diagnosticering af sygdomme.

Forberedelse

  • Pårørende er velkomne til at ledsage dig herind
  • Personalet har tavshedspligt, og du skal derfor udfylde en samtykkeerklæring, således at vi kan sende relevante oplysninger videre til egen læge, kommunen m.fl.
  • I pjecen ”Patientrettigheder” kan du få yderligere oplysninger om dine rettigheder
  • SLUK mobiltelefonen før du går ind på afdelingen, da den påvirker vores udstyr

Ventetid

Der kan opstå ventetid, da afsnittet varetager akutte opgaver.

OBS Husk at stille P-skiven! 

Her finder du os

Afsnittet ligger på Ebba Lunds Vej 44, indgang 60, 1. sal. Når du kommer ind i forhallen, skal du gå igennem døren til venstre og derefter til venstre op ad trappen til 1. sal. Ved trappen er der også en personelevator. Lidt længere henne end trappen, gennem en dør findes på venstre hånd en stor elevator (elevator nr. 42), der kan bruges til f.eks.kørestole eller senge.

På 1. sal går du forbi et vindue på højre hånd. Ved første dør på højre side, er et skilt ”Venteværelse N-EMG og N-EEG”.  Tag venligst plads og afvent indkaldelse.

Transport

Er du berettiget til transport, bedes du kontakte sekretæren.

Se også pjecen: ”Godt at vide – når du er visiteret til siddende patientbefordring”. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads på hospitalet.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde, bedes du straks give besked til sekretæren.

Redaktør