Velkommen til Foniatrisk Afsnit

Foniatrisk Afsnit varetager diagnostik og behandling af patienter med tale- og stemmelidelser i alle aldre

Foniatrisk Afsnit varetager diagnostik og behandling af patienter med tale- og stemmelidelser i alle aldre. Således både den medicinske og kirurgiske behandling samt behandling med Botulinum toxin. Endvidere udføres stroboskopier og fiberskopier.

Ventetid

Vi tilstræber at overholde tiden, men undersøgelsernes længde kan variere og det er vigtigt, at alle får en kvalificeret behandling. Der kan derfor opstå en del ventetid. Det er en god idé, at medbringe læsestof, en lille madpakke og evt. underholdning til børnene.

Samtykkeerklæring

Personalet har tavshedspligt, og du skal derfor ved første besøg udfylde en samtykkeerklæring, således at vi kan sende de relevante oplysninger videre til egen læge, talepædagogen, kommunen osv.

I patientinformationen ”Patientrettigheder” kan du få yderligere oplysninger om dine rettigheder. Du kan også få patientinformationen hos sygeplejersken.

Blodprøver

Svarene foreligger mellem 2 og 10 arbejdsdage. Vi kontakter dig, såfremt blodprøvesvarene giver anledning til dette. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til sygeplejersken i telefontiden.

Transport

Er du berettiget til transport, bedes du kontakte sekretæren, der i så fald vil bestille dette. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads på hospitalet. Husk at stille P-skiven.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde, bedes du straks give besked til sekretæren. Tilmeld dig evt. NEM-SMS via Borger.dk, så du bliver mindet om din aftale via mobiltelefonen. Hvis du kommer via CSV eller PPR, bedes du rette henvendelse til disse ved afbud, ændringer og nye tider.

Redaktør