Vicedirektør Marie-Helene Olsen


Marie-Helene Olsen er vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Hun har særligt ansvar i forhold til digitalisering, kvalitet og uddannelse. 

”Jeg er meget optaget af, at vi skaber størst mulig værdi for brugerne af hospitalet. Patienter og pårørende skal opleve et hospital, der arbejder sammen og er til værdi for dem. Det kræver, at vi lytter, kommunikerer, samarbejder - og orienterer os i forhold til fremtiden. En af forudsætningerne for, at vi er i stand til det, er et godt arbejdsmiljø. Det er min overbevisning, at et godt arbejdsmiljø er afhængig af, at vores faglighed og erfaringsgrundlag tages alvorligt, og vi bliver stimuleret med initiativer, som kan forbedre vores kompetencer”.

Marie-Helene er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har en Master i Public Administration. Hun har tidligere overvejende arbejdet på afdelinger med behandlingsansvar for mennesker med kræft heraf de seneste 11 år som ledende oversygeplejerske på Afdeling for Kræftbehandling på Herlev og Gentofte Hospital.

Kontakt

Telefon 26 80 00 52

​Fælles e​-mail til direktionen


Redaktør