Video: Se haverne blive født på ny

​De helende haver på Bispebjerg Hospital bliver renoveret og skal genopstå som grønne oaser for patienter, besøgende og medarbejdere. Følg arbejdet i haverne, og se foråret spire frem.

Vent...

Se en kort film (1:20) om, hvad der sker i de helende haver på Bispebjerg

Fakta om haverne

• Bispebjerg Hospitals fredede haveanlæg skal renoveres og revitaliseres.
  • Haverne skal gøres mere tilgængelige og fungere som helende oaser for patienter, besøgende og medarbejdere.
  • Landskabsarkitekterne Erik Brandt Dam og Charlotte Skibsted står bag projektforslaget, som er udviklet i samarbejde med udvalgte klinikere og driftsfolk fra hospitalet.
  • A.P. Møller Fonden har doneret 33,8 millioner kroner til projektet. Region Hovedstaden investerer 9 millioner kroner i projektet.
  • Klimatilpasning og skybrudssikring er også en del af løsningen.
  • Landskabsentreprisen udføres af Malmos A/S. Anlægsarbejdet startede i sommeren 2020, og projektet forventes færdigt i efteråret 2021.