Video: Sådan bygger vi Akuthuset

Hvor skal røntgen være, når vi river bygning 7 ned, og hvad sker der med Akutmodtagelsen? Få et hurtigt overblik her og bliv klogere på, hvordan vi skiftevis bygger og river ned, så der bliver plads til det nye Akuthus.

Vent...

 Få et hurtigt overblik på under to minutter her.

 

Bygge og rive ned. Bygge og rive ned. Der er begrænset plads på hospitalsgrunden, og derfor er det nødvendigt at bygge det store nye Akuthus i faser, hvor vi skiftevis bygger nyt, flytter personale og funktioner, river ned og bygger nyt.

I videoen herover får du et hurtigt overblik over processen i løbet af de næste fem år.

MARS på Bispebjerg

Som en del af byggeriet af det nye hospital på Bispebjerg opfører vi en midlertidig røntgensatellit, som får navnet MARS (Midlertidig Akut- og Røntgen-Satellit). Den bliver en tilbygning til Akutmodtagelsen og skal sikre, at akutte patienter fremover nemmere og hurtigere kan få foretaget røntgenundersøgelse. Læs mere om MARS her.

Indgang til Akutmodtagelse flyttes

For at skåne patienter og pårørende for byggetrafik og bøvl med at finde vej, når store dele af Bispebjerg Hospital bliver omdannet til en byggeplads i løbet af de næste fem år, bliver den offentlige indgang for patienter, der selv ankommer til Akutmodtagelsen, flyttet om på den sydlige side af bygningen. Den nordlige indgang forbeholdes ambulancer og trombolysekørsler (patienter med blodpropper), og på den måde skiller man trafikken ad og sikrer bedre adgangsveje for alle.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor