Parkeringshuset gav syre i løbelårene

​Bispebjerg Hospital lagde omgivelser til et smukt og udfordrende motionsløb den 27. april. Se fotos fra løbet og mærk stemningen.

Event- og løbekonsulent Henrik Nygaard fra DGI dirigerede løbet. Foto: Byggeriets Billedbank.

Ca. 200 løbere havde tilmeldt sig, og flere var på venteliste. Løberne blev sendt af sted i grupper efter forventet løbetid. De hurtigste forrest. Foto: Byggeriets Billedbank.

Koret RøST spredte god stemning undervejs på ruten. Foto: Byggeriets Billedbank.

Løberne kom omkring de smukke, fredede bygninger og Gefion-springvandet. Foto: Byggeriets Billedbank.

Ruten var kuperet, og turen op ad de ca. 120 trin i parkeringshuset gav syre i lårene - især i anden runde. Foto: Byggeriets Billedbank.

Start og mål var i hospitalets park, og den hurtigste løber kom rundt på de ca. 6 km på 22:22 minutter. Foto: Byggeriets Billedbank.