Vi rejser telt over byggepladsen

​En telt-lignende overdækning af byggepladsen for den kommende laboratorie- og logistikbygning ​vil skyde op hen over sommeren. Teltet skal beskytte byggeriet mod vind og vejr, og arbejdet med at montere teltet vil vare indtil slutningen af august. 

​Udgravningen til den kælderen for den kommende Laboratorie- og Logistikbygning. Nu kommer der et stort telt hen over byggepladsen. Foto: Byggeriets Billedbank

Der skal rejses en telt-lignende overdækning af byggepladsen for den kommende laboratorie- og logistikbygning mellem parkeringshuset og bygning 11. Der skal bores huller til søjlerne fra teltet, som støbes fast i beton. En kran vil rejse overdækningen nede fra udgravningshullet.

Teltet skal sikre byggeriet mod vind og vejr. Læs evt mere her.

 

Arbejdet forventes at medføre almindelig byggestøj fra pladsen. Der vil være indsnævret adgang til indgang 11B og periodevis indsnævring af Vestre Længdevej.

 

Overdækningen af byggepladsen skal skærme byggeriet mod vind og vejr og mindske gener for naboerne. Illustration: Sitecover.

Overordnet tidsramme (der kan komme mindre justeringer):

 

Uge 28:

  • Der etableres en rampe nede i udgravningshullet ved hjælp af grus, der skal stampes. Det kan støve og støje en smule.
  • Tre træer tæt på Charlotte Muncks Vej fældes. (To store birketræer bliver stående)
  • Cykel-parkering ved indgang 11B fjernes. Der lægges grus og køreplader mellem hegnet og bygning 11.

 

Uge 29-30-31: Der bores og støbes fundamenter. I uge 31 bores der ud mod Vestre Længdevej, hvilket vil medføre, at trafikken indskrænkes til et spor i en periode.

 

Overdækningen rejses fra primo august af en kran. Arbejdet med at rejse overdækningen er afsluttet inden udgangen af august. Herefter går selve byggeriet i gang og strækker sig ca. halvandet år frem.

 

Kontaktpersoner vedrørende arbejdet i juli måned:

 

Howard Riley, Projektleder, Nyt Hospital Bispebjerg, +45 2036 6831, howard.jack.riley@regionh.dk

Sucie Evye Bino, Projektkoordinator, Fælles Byggeplads Ledelse, +45 26 77 89 22, sb@fmbygningsdrift.dk


Redaktør