Radiografstuderende Kevin

​Kevin har været radiografstuderende på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler, og fortæller her lidt om sine oplevelser.

​​

For mig var det en meget positiv oplevelse at være studerende på både Bispebjerg og Frederiksberg røntgenafdelinger i hhv. modul 3 og 11. Jeg følte mig velkommen på afdelingen fra dag ét og oplevede, at personalet på afdelingen respekterer studerende, og at de også forventer at studerende gengælder respekten og er villige til at samarbejde om at finde løsninger. Den gensidige respekt er meget vigtig for mig.

Den uddannelsesansvarlige radiograf, Maj, var rigtig god til at præsentere de klare regler og give en oversigt over hele vores opholdsperiode. Jeg oplevede at hun altid gerne ville hjælpe, og hun var nem at komme i kontakt med. Samarbejdet med min klinisk vejleder var godt. Alle de kliniske vejledere var nede på jorden og nemme at tale med om alt der berører radiografi.

På både på Bispebjerg- og Frederiksberg hospital afholdes der workshops for de studerende. Det giver rigtig gode muligheder for at fordybe sig i forskellige radiografiske emner. Til hver workshop var forskellige studerende ansvarlige for at give et oplæg om dagens emne, og så var der også en radiograf eller en radiolog med speciale i det område, der var ansvarlig for undervisningen. Det med at vi som studerende var ansvarlige for et oplæg fungerede godt og gav os motivationen til at lave et godt oplæg, så de andre studerende også kunne lære af det. Da vi som (som slettes) på skolen aldrig får undervisning fra radiologerne, er jeg især glad for de workshops hvor vi blev undervist af en radiolog med reel erfaring. Det gav os mulighed for at opnå praksisviden inden for billedbeskrivelse/patologi ud fra radiologens perspektiv

Stor ”thumb up” til at være radiografstuderende, på både Bispebjerg og Frederiksberg røntgenafdelinger.
Redaktør