Medarbejder Anita

​Anita er medarbejder på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler, og fortæller herunder lidt om livet som radiograf på Bispebjergs R​øntgenafdeling.
Jeg er beskrivende radiograf på Bispebjerg Hospitals røntgenafdeling. Det vil sige, at jeg beskriver røn​tgenbilleder for at assistere i diagnoser af lette skader. 

Jeg har været her i ca. 15 år, og har altid været rigtig glad for at være her. Da jeg tog uddannelsen som beskrivende radiograf for nogle år siden, var afdelingen dybt involveret i at skabe uddannelsen, fordi den på det tidspunkt ikke fandtes i Danmark. Det var en spændende tid.

Vi er nu 6 beskrivende radiografer, og vi har en sjov og udviklende hverdag med mange nye udfordringer. Det er dejligt at være på en afdeling, som går forrest med at udvikle faget.

Her er en god tone og et godt samarbejde imellem de forskellige faggrupper, og det fører også til et godt socialt sammenhold. Her er mange unge, og vi er ca. 50/50 fordelt på kønnene - det giver en festlig tone og en god dynamik.

Jeg er snart en af de ældste, men føler ikke, at det har nogen betydning. Vi hjælper hinanden og griner tit. Og så gør det heller ikke noget, at omgivelserne er så smukke, som de er her på Bispebjerg Hospital​.

Redaktør