Medarbejder Anders

​Anders er medarbejder på Bispebjerg​ og Frederiksberg Hospitaler, og fortæller her lidt om livet som radiograf på Bispebjergs røntgenafdeling.
Jeg har været ansat på Bispebjerg røntgenafdeling siden 1. februar 2014. Jeg trives rigtig godt i mit arbejde som radiograf på røntgenafdelingen. Afdelingen har en god social atmosfære, og det har været nemt som ny at komme ind i afdelingen. Det faglige niveau på afdelingen er højt, og alle er gode til at hjælpe hinanden.

Da hospitalet har en akut-funktion i Region Hovedstaden, er røntgenafdelingen på Bispebjerg Hospital en af de mere travle. Det er både spændende og udfordrende, da man som radiograf skal være i stand til at håndtere alle typer patienter.

​En røntgenafdeling er i disse moderne højtteknologiske tider blevet meget afhængig af, at de it-systemer, som vi bruger, er funktionelle og pålidelige. Siden min ansættelse har det haltet på det​ område, hvilket til tider kan være frustrerende, når det forhindrer os i at udføre vores arbejde hurtigt og effektivt med en høj kvalitet.


Redaktør