FM Køkken

I køkkenet på Bispebjerg Hospital arbejder vi med friske råvarer i sæson og laver mad fra bunden. Minimum 90 % af vores råvarer er økologiske og i videst udstrækning lokale. Vi har vores egen bager, som sørger for friskbagt brød af høj kvalitet. Alt vores brød er udviklet sammen med Meyer’s Madhus. Vores slagtere laver al pålæg fra bunden. 

Vi arbejder med respekt og får mest muligt ud af alle råvarer. Et eksempel er blomkål hvor både buketterne, stokken og bladene bruges. Dermed reducerer vi madspild og skåner miljøet.

Vi serverer dagligt tre hovedmåltider og et bredt udvalg af mellemmåltider. Til frokost serverer vi lune retter, hvor patienterne kan vælge mellem en klassisk dansk livret eller en autentisk verdensret. Til aften serverer vi lækkert smørrebrød, som er udviklet af Adam Aamann. Vores kager og desserter er udviklet i samarbejde med Mette Blomsterberg, så vi håber vores måltider kan bidrage med lidt lyspunkter i løbet af dagen.

Vi har i udviklingsfasen spurgt Bispebjerg Hospitals Borgerpanel om deres erfaringer og ønsker i forhold til hospitalsmad. Det har givet værdifuld viden og gjort os i stand til at lave et madkoncept, som rammer vores patientgruppes ønsker. 

Kontaktpersoner

Enhedschef
Michael Allerup Nielsen
Telefon 3863 5542/2279 4957
Mail Michael.allerup.nielsen@regionh.dk

Køkkenchef
Tanja Krogsbæk
Telefon 2681 1935
Mail Tanja.krogsbaek.01@regionh.dk

Redaktør