​​Fra venstre: Kvalitetschef Liselotte Probst Brandum, landskabsarkitekt Astrid Andreasen, specialkonsulent Tana Anneke Ryalen Bredesen, landskabsarkitekt Erik Brandt Dam, projektleder Hilde Schroll Jespersen​ og hospitalsdirektør Kristian Antonsen. 

Haverne vinder fornem publikumspris

Vores smukke helende ha​ver hjemtager endnu en pris.

Vent...

Denne gang hædrer Københavns Kommune de helende haver ved årets bygningspræmiering, hvor haverne vandt publikumsprisen.

Haverne er dermed den nye arkitektoniske perle i byen, som har fået flest stemmer. Prisen blev mandag overdraget til hospitalsdirektør Kristian Antonsen og arkitekt Erik Brandt Dam på Dansk Arkitektur Center.

- Vi er meget glade og stolte over prisen. Byens bedste haveoase og arkitektur er en gave til både patienter, medarbejdere og besøgende, der kan finde ro i vores smukke og fredfyldte omgivelser, siger Kristian Antonsen.

Præmieringen har fundet sted siden 1903. Kommunen hylder projekter, der tilfører byens fysiske rammer særlig kvalitet, og understreger påskønnelse af god arkitektur som betydningsfuldt for det levede liv i byen.

Tak til alle, der har stemt på de helende haver. Og kom endelig forbi i disse dage, hvor de er fyldt med liv og farver.​

LÆS OGSÅ: Oplev de helende haver på Bispebjerg HospitalRedaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor