​​

Nyt Hospital Bispebjerg skifter ud i ledelsen

​Byggeriet af Nyt Hospital Bispebjerg går ind i udførelsesfasen, og det kræver nye kræfter i ledelsen. Lene Stevnhoved stopper derfor som projektchef.​

Vent...

​Lene Stevnhoved skal ikke længere stå i spidsen for byggeriet på Bispebjerg. Det er besluttet i Center for Ejendomme, der er ansvarlig for Region Hovedstadens store hospitalsbyggerier.

- Efter en lang projekteringsperiode, er byggeprojektet på vej ind i udførelsesfasen, og det kræver andre kompetencer i ledelsen. Vi vil gerne takke Lene for en fremragende indsats som leder af et af Københavns største byggeprojekter og for at have sat et vigtigt aftryk på dette spændende byggeri, siger vicedirektør Ole Kristian Bottheim fra Center for Ejendomme.

Berit Steenstrup Damm konstitueret

Len​e Stevnhoved blev i oktober 2018 hentet til byggeriet på Bispebjerg fra en stilling som projektchef på byggeriet af Køge Universitetshospital. I Nyt Hospital Bispebjerg har hun blandt andet stået for at udpege vinderen af totalentreprisekontrakten og for at køre projekteringsfasen sikkert i mål.

Indtil der er fundet en efterfølger, fungerer Berit Steenstrup Damm som konstitueret projektchef. Hun har været ansat som økonomi-​ og proceschef hos Nyt Hospital Bispebjerg siden 2010. Hun suppleres i ledelsen af entreprisechef Haluk Nasi.​


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor