Midlertidig parkering skal gøre op for mistede pladser

​I uge 44 begynder byggeriet af det nye uddannelsescenter. Det betyder, at den store parkeringsplads ved bygning 10 forsvinder. For at kompensere etableres midlertidig parkering ved Ebba Lunds Vej.

Vent...

​Det gamle uddannelsescenter er ved at blive revet ned. Heldigvis får vi snart et spritnyt i det sydvestlige hjørne af matriklen. Byggeriet af det går i gang i uge 44, og det betyder, at nogle parkeringspladser nedlægges imens.

Det nye uddannelsescenter kommer nemlig til at ligge lige der, hvor den store parkeringsplads syd for bygning 10 ligger i dag. Derfor mister vi – mens byggeprojektet er i gang – parkeringsfaciliteter i dette område. Der er tale om 89 pladser.

LÆS OGSÅ: Vores nye uddannelsescenter bliver fleksibelt, moderne og bæredygtigt

Vi opfordrer personalet til at parkere i parkeringshuset eller den nye, midlertidige parkeringsplads, vi etablerer mellem Ebba Lunds Vej og bygning 20C. Den står klar til brug i løbet af november. Her kan ca. 45 biler parkere. Du finder den her:Samtidig bliver en betydelig mængde pladser også gradvist tilgængelige, mens have- og vejprojekterne færdiggøres.

Uddannelsescenteret forventes færdigt i november 2022. Det vil åbne med parkeringskælder og i alt sørge for 89 nye parkeringspladser.


TRYK her læse mere om parkering på Bispebjerg Hospital her


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor