Dronefilm: Se tunnelen blive længere

​16 tonstunge betonelementer er løftet på plads. 40 meter ny tunnel er en realitet. Se de fascinerende billeder fra montagen.

Vent...

Se dronebillederne af den nye tunnel. (Varighed: 1:11) Fotograf: Jens Panduro

Tunnelstykket forbinder Laboratorie- og Logistikbygningen med det nye akuthospital, der er under opførelse. Fremover vil personale, varer, steriludstyr, linned, affald og meget andet blive fragtet frem og tilbage, når det nye hospital står færdigt om få år.

Fakta om byggeriet:

• Hvert element vejer 25 ton. Det svarer til fire fuldvoksne elefanter.
  • Tunnelmontagen er den første af to, der skal udvide det ca. 4 kilometer lange tunnelsystem under hospitalet.
  • Det nye akuthospital er en 77.500 kvadratmeter stor ny tilføjelse til det eksisterende hospital, der blandt andet omfatter ensengsstuer, en fælles akutmodtagelse, intensiv afdeling, røntgen og operationsgang samt en helt ny føde- og børneafdeling.
  • Det bygges på den nordlige del af Bispebjerg Hospitals grund.
  • Region Hovedstadens Center for Ejendomme bygger Nyt Hospital Bispebjerg, der er finansieret af Kvalitetsfonden.