Vi indvier Danmarks største ATES-anlæg

​Fremover skal grundvandet under Bispebjerg Hospital bruges til at køle scannere, ventilere rum og varme radiatorer med. Den 19. marts indvier vi grundvandsanlægget og den nye Teknikbygning, der huser det.
Vent...

I dagens anledning kan du få et kig ind i Teknikbygningen og blandt andet se varmepumperne til Danmarks største ATES-anlæg. Foto: Louise Voss Bendixen

Bispebjerg Hospitals nye ATES-anlæg lagrer energi i undergrunden og skal i fremtiden dække hele hospitalets kølebehov og mere end halvdelen af  varmebehovet.

ATES står for Aquifer Thermal Energy Storage, og anlægget sørger for en langt mere miljøvenlig løsning, når hospitalets radiatorer for eksempel skal varme rum op, eller når de mange scannere skal bruge køl for ikke at overophede.

I marts indvier vi grundvandsanlægget og den nye Teknikbygning, som også huser et helt nyt nødstrømsanlæg.

Kom og vær med til den festlige indvielse og få et spændende kig ind i bygningen, som er åben i dagens anledning. Vi byder også på en bid mad og lidt at drikke.

Tid:

Tirsdag den 19. marts 2019 kl. 13.30-15.00