Se hvem der har vundet konkurrencen om udsmykning af byggehegnet

Plantekasser, tidslinjer, virtual reality, børnekunst og meget, meget mere. Kreativiteten var stor og ideerne mange, da vi udloddede god chokolade til den bedste udsmykning. Se her, hvem der har vundet.

Vent...

Nu kan du holde øje med, hvor langt gravemaskinerne er nået, gennem kighuller i byggehegnet. Foto: Louise Bendixen

I foråret spurgte vi jer: "Hvad skal vi gøre med det blå byggehegn på Bispebjerg Hospital?" Det er der efterfølgende kommet rigtig mange kreative forslag til. Det har været svært at vælge, men vinderen af vores lille konkurrence er Nina Jessen, sygeplejerske på Afdeling K, Endoskopi, på Bispebjerg Hospital.

Nina har blandt andet foreslået, at man kunne lave en masse kighuller i hegnet, så både børn og vokse kan se, hvad der foregår på byggepladsen. Nu er hullerne blevet lavet, så der er frit udsyn til gravemaskinerne, der er i fuld gang på pladsen.

Der er chokolade på vej til Nina.

Der er lavet huller i hegnet til de nysgerrige - både store og små. Foto: Louise Bendixen

#mitbispebjerg på byggehegnet

Vi gemmer jeres mange gode forslag, og vil måske realisere flere af dem løbende. Brænder du inde med en god idé, er du altid velkommen til at sende den til louise.voss.bendixen@regionh.dk

Udover kighullerne er der også sat bannere op, der fortæller om det kommende Akuthus, samt en masse fine instagrambilleder fra hospitalet. Husk, at du kan dele din historie med hastagget #mitbispebjerg. Så bliver dit billede måske delt på hospitalets egen Instagram-profil.