Film: Højt solskin og højt løb på Bispebjerg

​300 løbere fik sig i onsdags en anderledes oplevelse, da ruten gik gennem de underjordiske tunneller, op i parkeringshuset og forbi byggepladserne på Bispebjerg Hospital.
Vent...

Solen skinnede, og stemningen var i top på Bispebjerg Hospital, da DGI Storkøbenhavn i samarbejde med Bispebjerg og Frederiksberg Hospital for andet år i træk inviterede til motionsløbet Copenhagen Runners High den 18. april.

Hospitalets fredede bygninger udgjorde en smuk ramme om løbet, og de 120 trin op til taget af parkeringshuset gav garanti for høj puls og syre i lårene. Undervejs kunne løberne nyde kunstværket i trappeopgangen, den fine arkitektur på området, de mange skulpturer og forårets blomsterflor på Danmarks smukkeste hospital.

Ruten gik også forbi flere af de nybyggerier, som skyder frem på hospitalets område. Blandt andet den nye teknikbygning, som skal huse Danmarks største grundvandsanlæg, Laboratorie- og Logistikbygningen, som skal tage forskningen på Bispebjerg et stort skridt videre, og byggepladsen, hvor første etape af det kommende Akuthus-byggeri går i gang om ganske kort tid.

Selvom der var 300 startnumre, hvilket var 100 flere end sidste år, blev billetterne revet væk, og alt måtte meldes udsolgt længe før, løbet blev skudt i gang.

Fotos: Byggeriets Billedbank