Fokus på fremtiden: Mød Melissa, Martin, Morgane, Frank, Christina og Alexander

Den helt nye Laboratorie- og Logistikbygning er netop blevet indviet, og i den kommende tid sætter vi fokus på seks af de medarbejdere, der skal flytte ind i de nye rammer. Hvordan er det, når der bliver vendt op og ned på ens arbejdsdag med nye omgivelser, nyt udstyr og nye arbejdsgange?
Vent...

​Fotos: Claus Peuckert

Der var rød løber, kransekage og jazzmusik, da Laboratorie- og Logistikbygningen blev indviet den 9. oktober 2018.

Nu er løberen rullet sammen, musikerne er taget hjem, og en ny hverdag skal til at indfinde sig på etagerne i det nye hus.

I den kommende tid sætter vi fokus på en håndfuld af de medarbejdere, der rykker ind og lader dem fortælle om blandt andet deres forventninger til fremtidens arbejdsplads.

Dem kan du møde

Den første i rækken er bioanalytiker Melissa Vetter fra Klinisk Biokemisk Afdeling:

"Jeg tror helt sikkert, at vores arbejdsdag forbedres," siger hun og håber, at der bliver mere tid til patienterne, når de mange blodprøver fremover kan håndteres automatisk i laboratoriet. Hør hendes historie i videoen herunder (varighed: 2 minutter).

I de kommende uger kan du også møde hjerneforskeren Morgane, portøren Martin, bioanalytikeren Frank, lægen og astmaforskeren Alexander, og Christina, som arbejder i hospitalets forsyningsteam.