Få et unikt kig ind i vores helt nye hus til førsteklasses forskning, analyse og logistik

ÅBENT HUS: Den første søndag i september inviterer vi til Åbent hus i byggeriet på Bispebjerg Hospital. Som noget helt særligt åbner vi den nybyggede Laboratorie- og Logistikbygning for en dag.

Vent...

Søndag d. 2. september fra klokken 10-13, har du en enestående chance for at opleve en af hospitalets nyeste tilføjelser: Laboratorie- og Logistikbygningen. Selvom bygningen endnu ikke er officielt åben, giver vi dig et unikt smugkig ind i, hvad der bliver fremtidens højteknologiske arbejdsplads på Bispebjerg Hospital.

Kom indenfor og lad bygningens medarbejdere vise dig rundt i det nye forskermiljø, den imponerende logistikafdeling og laboratoriet, der hvert år kommer til at levere mange millioner blodprøvesvar.

Åbent hus på Bispebjerg Hospital er for hele familien:

• Tag børnene med en tur ind på byggepladsen, hvor I kan se på store gravemaskiner sammen.
  • Udfold jeres kreative evner i Byggeboxen, hvor I kan lege håndværkere for en dag.
  • Få et smugkig ind i den nye Laboratorie- og Logistikbygning og hils på robotten i stueetagen.
  • Spis jeres frokost i skurbyen - der er både mulighed for at medbringe egen madpakke eller købe fra den opstillede madvogn.
  • Vores barista byder på god gratis kaffe
  • For de voksne er der mulighed for at komme på en historisk rundvisning på Bispebjerg Hospital.

Praktiske oplysninger

• Mødested og udgangspunkt for rundvisninger er foyeren i den nye Laboratorie- og Logistikbygning ved siden af P-huset.
  • Alle rundvisninger afgår hver hele time fra foyeren.
  • Der er begrænset deltagerantal på rundvisningerne, så det er først til mølle.
  • Alle er velkommen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Download programmet for dagen her: Program 2018.pdf