Åbent hus: Kom med bag byggehegnet på Nyt Hospital Bispebjerg

Sæt kryds i kalenderen den 2. september, når der er åbent hus i byggeriet på Bispebjerg Hospital. Tag hele familien med en tur på byggepladsen og oplev byggeriet på tæt hold. Få et kig ind i den nye Laboratorie- og Logistikbygning, leg håndværker for en dag i Byggeboxen eller tag med på historisk rundvisning.

Vent...

Søndag den 2. september 2018 kl. 10-13 åbner hospitalsbyggerier landet over dørene for alle, der gerne vil have en anderledes oplevelse og et kig bag kulisserne på de spændende, store byggeprojekter.

På Bispebjerg Bakke er vi også i fuld gang med byggeriet af fremtidens hospital. Tag med en tur på byggepladsen og oplev byggeriet på tæt hold. Programmet er under udarbejdning, men du vil blandt andet kunne opleve følgende:

Få et sneak peak i den nye Laboratorie- og Logistikbygning.

For første gang åbner vi den spritnye Laboratorie- og Logistikbygning for offentligheden. Få en guidet tur gennem bygningen og hør, hvordan både forskere, biokemikere, portører og robotter skal arbejde i fremtiden.

Gravemaskiner in action

Kom med bag byggehegnet på det nye store Akuthusbyggeri, hør om gravearbejdet og se gravemaskinerne in action.

Håndværker for en dag

Har du lyst til at være håndværker for en dag? Så kig ind i Byggeboxen, der er et undervisningstilbud for skoleklasser fra 4.-7. klasse. Byg din egen model og leg med virtual reality.

Mærk historiens vingesus på Danmarks smukkeste hospital
Tag med på en historisk rundvisning og lær om det over 100 år gamle hospital og den fredede arkitektur, de skønne haver og hemmelige tunneller.

Hold øje med mere information på byggeriets hjemmeside eller på Facebook.

Fotos: Byggeriets Billedbank, Niels Hougaard, Louise Bendixen