Kom til Åbent hus den 3. september 2017

​Kom og oplev byggeriet af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg! Søndag den 3. september åbner Bispebjerg og Frederiksberg hospital dørene til Åbent hus.

Dyst med familien om at slå søm i, besøg bamsehospitalet, prøv hjertemassage på en dukke, udsmyk byggehegnet, bliv vist rundt på byggeområderne og hør mere om fremtidens hospital og psykiatri. Foto: Byggeriets Billedbank.

Velkommen til en dag for hele familien!

På søndag den 3. september holder alle landets sygehusbyggerier Åbent hus i forbindelse med kampagnen "Vi bygger for livet". På Bispebjerg har vi brygget en sjov og spændende dag sammen med aktiviteter for både børn og voksne.

Vær med til at udsmykke hegnet rundt om byggepladsen, få lagt forbinding på børnenes bamser på bamsehospitalet, se en ambulance og en gravemaskine indefra, oplev det kommende hospital i Virtual Reality, prøv hjertemassage på en dukke, kom på rundtur til byggeområderne, smag på hospitalets helt nye madkoncept og meget meget mere.

Det er også dagen, hvor vi indvier Byggeboxen, som er et spændende undervisningsforløb for 4.-7. klasse om byggeri og arkitektur.

Tag familien med - vi glæder os til at se dig!

Læs mere om kampagnen "Vi bygger for livet" på Facebook  og se programmet for dagen her.