Film: Se Laboratorie- og Logistikbygningen vokse op

Kom med under den store byggepladsoverdækning, og se Laboratorie- og Logistikbygningen, der er ved at skyde op af jorden. Bygningen skal modtage alle varer til det nye hospital, hvorefter de bliver fordelt ud på afdelingerne via tunnelsystemet.

Det er byggeriets pendant til en åben hjerteoperation, som du nu kan opleve på film, hvor de rå betonelementer bliver sat sammen til Laboratorie- og Logistikbygningen:

”Bygningen bliver det logistiske hjerte på hospitalet. Alle varer distribueres ud til hele hospitalet gennem denne her bygning,” siger projektleder Rasmus Seidelin Dam fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Ud over logistikdelen, skal bygningen også huse laboratorier og fælles forskningsfunktioner.

Bygningen opføres af entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S  og forventes at stå færdig i sommeren 2018.

Den store overdækning tages ned i september 2017, når bygningen er helt lukket. I mellemtiden sikrer den, at der kan bygges i tørvejr, så man undgår fugt i bygningen og kan bygge i al slags vejr.