Børn og voksne indtog byggepladsen

Der blev både prøvet gravemaskiner, malet på byggehegn, lagt forbindinger på bamser, spist lækkert smørrebrød og meget andet, da Bispebjerg Hospital holdt Åbent hus på byggepladsen søndag den 3. september. Se billeder fra dagen.

I højt solskin og ligeså højt humør indtog massevis af glade børn og voksne byggepladsen på Bispebjerg Hospital. Arrangementet var en del af den landsdækkende kampagne Vi Bygger for Livet, som skal sætte fokus på hospitalsbyggerierne.

Personale fra hospitalet stod klar med forbindinger i alle regnbuens farver, så de stakkels tilskadekomne bamser kunne blive behandlet.

Tungen skal holdes lige i munden, når man skal styre en gravemaskine.

Det er godt at have mor med, når sømmene skal have én over nakken.

Det blå byggehegn, der omkranser byggerierne på Bispebjerg Hospital, fik en gang farvelade af de kreative børn.

Det var også dagen, hvor Byggeboxen blev indviet - et initiativ, som skal være med til at sætte byggeri på skoleskemaet. Her er det Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen, der klipper båndet og inviterer indenfor.

I Byggeboxen kunne man bygge modeller og lege med virtual reality. Byggeboxen er et initiativ fra Dansk Byggeri, rettet mod 4. – 7. klasse i folkeskolen. Læs mere her.

I køkkenet kunne de sultne gæster smage på lækkert smørrebrød som en del af et nyt madkoncept udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Christian Bitz og smørebrødsrestauranten Aamanns.

Fotos: Byggeriets Billedbank og Niels Hougaard