5. klasse afslører malerier til byggehegnet

​”Birkelunden” er titlen på de malerier, som elever fra 5.X på Lundehusskolen har malet til byggehegnet på Bispebjerg Hospital. Torsdag den 2. november var der fernisering med klapsalver, kakao og kanelgifler.

På en ganske almindelig dag sker der ikke så meget på 4. sal i parkeringshuset på Bispebjerg Hospital. Men torsdag den 2. november var der liv og glæde, da 5.X fra Lundehusskolen afslørede de værker, som de har arbejdet på i en uge.

Malerierne, der er blevet til i parkeringshuset, går under titlen "Birkelunden" og skal pryde det blå byggehegn på Bispebjerg Hospital.

Båndet klippes, mens publikum venter spændt på at se malerierne.

Lea og Nini holder en fin tale, inden værkerne afsløres, og kakaomælken og kanelgiflerne 'gives løs'.

Presseningen fjernes, og malerierne kommer til syne til stor begejstring for de fremmødte.

Elevernes samlede værk går under titlen "Birkelunden" og viser birketræer igennem årstiderne. Sahra har sammen med sin klassekammerat, Adrian, malet foråret.