Årets smukkeste løb på torsdag

​​DGI afholder i samarbejde med Bispebjerg og Frederiksberg Hospital et løb den 27. april, hvor løberne både kommer til tops i parkeringshuset og under jorden i hospitalets tunneller.

​Bispebjerg Hospital er en grøn oase i København NV og danner den 27. april 2017 rammen om et sjovt og udfordrende løb. Foto: Byggeriets Billedbank.

​​Løberne kommer både op i højden med udsigt over byens tage og ned under jorden i hospitalets tunneller, når Copenhagen Runners High den 27. april løber af stablen på Bispebjerg Hospital.

De fredede bygninger giver en smuk ramme om løbet, og de 120 trin op til taget på parkeringshuset giver garanti for høj puls og syre i lårene. Undervejs kan løberne nyde kunstværket i trappeopgangen samt den fine arkitektur på området, Gefionspringvandet og forårets blomsterflor på Danmarks smukkeste hospital.

Pladserne blev revet væk

"Vi er glade for at kunne byde løberne ind på hospitalsområdet, så endnu flere kan opdage og opleve vores skønne hospital. Vi har gjort os umage med at planlægge en rute, der både er udfordrende og sjov, og kommer rundt om nogle steder på hospitalet, som ikke alle har set," fortæller kommunikationschef Else Wad Bjørn fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Ruten er ca. 3 km, og der skal løbes to omgange. Der er kun 200 pladser, som blev revet væk i løbet af kort tid.

Børn indvier ruten

Tidligere på dagen vil 2.V fra Lundehusskolen indvie ruten. Klassen er venskabsklasse for det store byggeprojektet og har også taget første spadestik og indviet kikkerten på taget af parkeringshuset. 2.V's elever løber ruten kl. ca. 12.30-13.30.