Oplev byen lidt fra oven

Børn fra Lundehusskolen i Nordvest fik en stor oplevelse, da de indviede den nye udsigtspost og kikkert på toppen af Bispebjerg Hospitals nye parkeringshus. Alle inviteres til at tage en tur på toppen og nyde udsigten over byen.

"Kan man se helt til Spanien?" Der var gode spørgsmål og glade skolebørn på toppen af Bispebjerg Hospitals nye parkeringshus. Anledningen var indvielsen af den nye kikkert, som er blevet installeret på udsigtsplatformen på 7. etage.

Emira var den heldige, der fik lov at klippe snoren og som den første indvie den nye kikkert. Her sammen med entreprisechef Carsten Nyboe. Foto: Louise Voss Bendixen​

”Der er en fantastisk udsigt fra toppen, og vi håber, at mange af vores naboer, medarbejdere og besøgende til hospitalet vil bruge et par minutter på at stoppe op og kaste et blik på vores smukke by fra oven. Vi har jo bygget et meget stort parkeringshus tæt på vores naboer, og det her er vores måde at give lidt tilbage til byen, ” siger entreprisechef Carsten Nyboe fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Se helt til Malmø

Byggeprojektets venskabsklasse, 1. V fra Lundehusskolen i Nordvest, fik et flot kig ud over byen og spottede både broen til Malmø og Det Gyldne Tårn i Tivoli. Emira var den heldige, der fik lov at klippe snoren, og som den første indvie den nye kikkert.
​

Der blev ventet tålmodigt i kø for at få et kig ud over byen. Foto: Louise Voss Bendixen​

Har du også lyst til at få et spektakulært vue over byen, er du velkommen til at tage turen til toppen. Det er helt gratis, og der er åbent døgnet rundt. ‪

På turen op kan du også opleve det nye kunstværk Længe er ikke evigt af Malene Nors Tardrup, som bliver indviet fredag d. 27. maj. Værket i alle regnbuens farver er collager, der består af arkivfotos og nye fotografier, som fortæller hospitalets historie over syv etager.​