Kom på rundvisning i parkeringshusets nye kunstværk

​Sygeplejerskeliv, smukke haver og hemmelige steder. Kunstneren Malene Nors Tardrup viser rundt i værket "Længe er ikke evigt", der netop er blevet indviet i Bispebjerg Hospitals nye parkeringshus. Det sker den 22. juni kl. 17-18.30.

​Oplev det nye kunstværk "Længe er ikke evigt" og mød kunstneren bag. Foto: Byggeriets Billedbank.

Kom på rundvisning i Bispebjerg Hospitals nyindviede kunstværk, der breder sig over syv etager i parkeringshuset ved Tuborgvej. Kunstneren Malene Nors Tardrup vil berette om processen med at skabe værket og fortælle anekdoter, der knytter sig til de mange historiske fotografier fra hospitalets liv.

Tid for rundvisningen: Onsdag den 22. juni kl. 17-18.30.

Mødested: Nedenfor trappeopgangen til P-huset på hjørnet af Vestre Længdevej og Tuborgvej.

Tilmelding: Senest mandag den 20. juni til louise.voss.bendixen@regionh.dk eller på telefon 23 29 02 28.​​

Der vil være en kop kaffe og en småkage til de fremmødte, og det vil være muligt at stille spørgsmål om byggeriet og kunststrategien i Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg til medarbejdere fra projektgruppen.

Få en smagsprøve

​Se en kort film fra montagen af værket og mød kunstneren: