Vi lukker for hospitalets nordlige udkørsel fra 21. til 25. maj

​På grund af gravearbejde til hospitalets nye vandforsyning lukkes der for den nordlige udkørsel til Tuborgvej ved Uddannelsescentret. Der vil være lukket fra torsdag den 21. til og med mandag den 25. maj. Vejen er dog åben for indkørsel til hospitalet i perioden.

​I de kommende dage bliver det lidt mere besværligt at forlade hospitalets område. Den nordlige udkørsel bliver nemlig lukket for udkørende trafik til Tuborgvej. Lukningen skyldes gravearbejde til hospitalets nye vandforsyning.

Bilister bedes i perioden benytte hospitalets andre udkørsler: den sydlige via Bispebjerg Bakke eller den nordvestlige ved parkeringshusbyggepladsen. Det vil forsat være muligt at benytte vejen til at komme ind til hospitalet, da det ene spor holdes frit til indkørende trafik.​

Udkørslen ved Tuborgvej bliver lukket pga. gravearbejde. Der vil stadig være åbent for indkørsel. Fo​​to: Dragør Luftfoto.​

Arbejdet medfører støj og vibrationer fra gravemaskiner fredag den 22. maj, og vi beder alle medarbejdere og besøgende til hospitalet om at være tålmodige, mens det står på.