Pullerterne ved hovedporten er på vej

Bispebjerg Hospitals hovedport er spærret af for biler, men de nye pullerter er blevet vejet og fundet for lette. Der er derfor bestilt en ny slags, som bliver sat op uge 51.​

​Når der skal sættes pullerter op ved selve hovedporten til Bispebjerg Hospital, bliver der gjort meget ud af at vælge en model, der passer til det fredede hospital.

- Vi havde egentlig valgt en pullert fra England, som så elegant ud på billederne. Men ved en prøveopstilling blev det vurderet, at den alligevel ikke passede rigtigt i de historiske omgivelser, fortæller Jesper Bladt Jørgensen fra FM-enheden på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Derfor er nu bestilt en såkaldt Bowler Pullert. Det er en dansk model, som bruges flere steder i København. Den bliver malet mørkegrøn, så den matcher københavnerbænkene uden for porten.

- De nye pullerter er mere diskrete i udtrykket, og jeg er sikker på, at de passer bedre i stilen, siger Jesper Bladt Jørgensen.