Kom med en tur på byggepladsen

​Det sidste betonelement er lagt på parkeringshuset. I den anledning inviteres naboerne til et smugkig på byens bedste udsigt og en pølse på parkeringshusets terrasse. Sæt kryds i kalenderen torsdag den 20. august kl. 17.

​Det nye vartegn for Bispebjerg Hospital er ved at tage form. I slutningen af juli er det sidste betonelement lagt og kranen pakket sammen. Det er normalt anledning for rejsegilde for håndværkerne, men hospitalets naboer skal ikke snydes for en tur i parkeringshuset.

”Vi ved, at vi trækker veksler på naboerne, som både har mistet deres udsigt og bor tæt på en byggeplads. Derfor vil vi gerne invitere på et lille besøg i parkeringshuset,” siger entreprisechef Carsten Nyboe fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Arrangementet foregår torsdag den 20. august kl. 17, og tilmelding er nødvendig til kkje0027@regionh.dk. Arrangementet aflyses ved for ringe tilslutning.

​​​Naboer inviteres til et smugkig på udsigten fra toppen af parkeringshuset. Der vil også være pølser i anledning af rejsegildet, som finder sted tidligere samme dag. Foto: Louise Bendixen.​

Byggeprojektet vil byde på en pølse og en snak om parkering, byggeri og hospital. Besøget foregår på 4. sal, men der bliver mulighed for at komme en tur helt op på toppen af parkeringshuset.

Bemærk, at der ikke er mulighed for at bruge elevator. Vi skal være på en byggeplads, så tag fornuftigt fodtøj på.

Arbejdet med parkeringshuset fortsætter nogle måneder endnu. Facaderne skal monteres, der skal trækkes strøm og laves indvendigt finish. Parkeringshuset forventes færdigt omkring årsskiftet 2015/2016.