Guidet rundtur til byggeområder

​Forårssolen er begyndt at stikke hovedet frem, og parallelt med forårsblomsterne skyder forskellige byggepladser op af jorden på Bispebjerg Hospitals område.

Der er byggepladsen i nordvest-hjørnet, hvor kranen knejser, og betonelementerne hastigt rejser sig. Der er byggepladsen ved bygning 15 i øst, hvor håndværkere kommer til at færdes i rumdragter. Der er den fælles byggeplads i midten, hvor skurvognene er samlet.

Men hvor er det lige, at resten skal være? Og hvornår går det endnu mere løs?

Luftfoto af Bispebjerg Hospital fra nord. Det er i denne ende, de største forandringer sker. Foto: Dragør Luftfoto.

Savner du overblik over, hvad der sker hvor og hvornår, kan du nu komme på en guidet tur til områdets nyetablerede og kommende byggepladser. Du får en grundig indføring i, hvad der sker hvor, og hvornår det sker.

Rundturen foregår torsdag den 9. april kl. 16.30 og forventes at vare ca. en time. Afgang fra hovedporten på Bispebjerg Bakke.

Husk tilmelding til Karen Grønkjær Kjeldsen på kkje0027@regionh.dk eller tlf. 29 91 29 87 senest den 7. april.