Nyt Hospital Bispebjerg søger sparringspartnere

​Et besøg på hospitalet skal være en god oplevelse for alle. Nu kan du blive udvalgt til et helt nyt Borgerråd, som skal hjælpe med at gøre fremtidens hospital endnu bedre.​​​​​

Dit hospital har brug for dig! Meld dig til det helt nye Borgerråd, og vær med til at præge fremtidens hospitalsoplevelse. Foto: Claus Peuckert.​

Hvordan skal akutmodtagelsens venterum indrettes, så de skaber ro og tryghed for patienterne? Hvordan kan hospitalet bedst hjælpe dig videre efter behandling? Kan du finde vej på området? Og hvad kunne du godt tænke dig at bruge hospitalets smukke haver til?  Det er nogle af de spørgsmål, som Nyt Hospital Bispebjerg​ har brug for din erfaring, viden og holdninger til.

I øjeblikket bliver der bygget nyt hospital på Bispebjerg, så det er vigtigt at få de gode idéer på banen nu.​

Mulighed for at præge fremtidens hospitalsoplevelse.

"Det er borgerne selv, der er eksperter i, hvad der er vigtigt for dem, når de er indlagt på hospitalet eller på besøg som pårørende. Den viden vil vi rigtig gerne have fat i. Vi søger derfor 20-25 engagererede mennesker, der har lyst til at være medlem af hospitalets helt nye Borgerråd, der skal hjælpe os til at blive endnu bedre, " siger Hilde Schroll Jespersen, der er projektleder for brugerinddragelse på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Vil du gøre en forskel?

Som medlem af Borgerrådet skal du forvente at deltage i ca. fire møder eller workshops om året. Her vil du blive del af en gruppe engagerede borgere, der synes, det er vigtigt at gøre en forskel.

Du får til gengæld muligheden for at komme tæt på og præge et stort og spændende hospitalsbyggeri og for at deltage i særlige arrangementer som fx rundvisninger på hospitalet og besøg på byggepladserne.

Vil du være med?

Så skriv eller ring til Hilde Schroll Jespersen på e-mail:hilde.schroll.jespersen@regionh.dk eller telefon: 28 350 300. Fortæl kort om dig selv og om, hvorfor du synes, det kunne være spændende at deltage. Hospitalet vil på baggrund af ansøgningerne udvælge de mennesker, der skal udgøre Borgerrådet.

Borgerrådet skal repræsentere hospitalets optageområde bredt, så hospitalet opfordrer alle uanset alder, køn, etnicitet og uddannelse til at melde sig.