Børnekunst på byggehegnet

​Fra mandag den 11. maj vil et nyt kunstværk pryde hegnet omkring byggepladsen for det kommende parkeringshus på Bispebjerg Hospital. Byggeprojektets venskabsklasse har svinget penslerne.

​Kom til fernisering, når venskabsklassen til Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg afslører sit første kunstværk til byggehegnet. Det sker mandag den 11. maj 2015 kl. 10.00 på hjørnet af Tuborgvej og Charlotte Munchs Vej.

Bilag og Ahmed fra 0.V på Lundehusskolen skaber kunst til byggehegnet på Bispebjerg Hospital. Foto: Louise Bend​ixen.

Byggeprojektet på Bispebjerg Hospital varer de næste 10 år, og det tager lige så langt tid at gennemføre folkeskolen. Derfor har projektet fået en venskabsklasse, 0.V fra Lundehusskolen, som skal følge projektet gennem hele sin skoletid. Klassen har nu fået til opgave at udsmykke byggehegnet, der omkranser hospitalets nye Parkeringshus, der i øjeblikket bliver bygget ud mod Tuborgvej.

Naboer og medarbejdere på hospitalet er velkomne til ferniseringen. Der er kaffe på kanden og lidt sødt til børnene. Tilmelding er ikke nødvendig.