Sidste chance for tennismatch på hospitalet

Bispebjerg Hospitals to tennisbaner lægger snart asfalt til en allersidste tennismatch, før de skal omdannes til parkering for det nye hospital. Du kan være med til at sige pænt farvel til de gamle baner og samtidig få mere viden om de fremtidige parkeringsforhold på hospitalet.

I omkring 100 år har medarbejderne på Bispebjerg Hospital kunnet få en rask tenniskamp på de to baner, der ligger i hospitalets sydlige hjørne ved siden af bygning 10, der i dag huser fysioterapien. Men det er snart historie.

Der er brug for flere parkeringspladser til hospitalets medarbejdere, og tennisbanerne, der ikke er fredede, skal derfor laves om til parkering. Fra midten af august begynder anlægsarbejdet, men inden da, får du chancen for at tage ordentlig afsked med banerne.

Projektleder Rasmus Seidelin Dam fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg på tennisbanerne, der snart skal omdannes til parkering. Foto: Byggeriets Billedbank.

Dialogca​fé – nu med tennis!

I samarbejde med Bispebjerg Hospitals Idrætsforening inviterer byggeorganisationen bag Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg til en tennisturnering onsdag d. 6. august fra kl 16.00 - 18.00.

Byggeorganisationen holder samme dag den tilbagevendende dialogcafe, hvor du har mulighed for at høre nyt om og stille spørgsmål til byggeprojektet. I sommerens anledning rykker vi ud til tennisbanerne, så I kan overvære kampene og møde nogle af de mennesker, der arbejder på hospitalet.

Find en ketcher og en makker og deltag

For at deltage skal du tilmelde dig hos Louise Bendixen på louise.voss.bendixen@regionh.dk eller telefonisk på 23 29 02 28. Hvis du selv kan finde en double-makker, er du velkommen. Ellers bliver du tildelt en på dagen. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 1. august.

Medbring selv en ketcher, så står vi for lidt forfriskninger. Har du ikke lyst til at spille, er du velkommen til at komme og heppe. Ved regn aflyser vi tenniskampen og rykker dialogcafeen indenfor.

Vi mødes kl 16.00 ved indgangen til 20A, som ligger i porten til hovedbygningen på Bispebjerg Bakke 23.

Bedre parkeringsforhold

"Der er i dag store udfordringer med parkering på hospitalsområdet. Det problem skal vi løse i forbindelse med byggeriet af det nye hospital. Derfor inddrager vi tennisbanerne, så medarbejderne ikke kommer til at mangle p-pladser, når vi senere går i gang med at bygge det nye parkeringshus," siger projektleder Rasmus Seidelin Dam fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

I hospitalets nordvestlige hjørne mod Tuborgvej skal der bygges et stort nyt parkeringshus med plads til omkring 600 biler, hvor der i dag er en parkeringsplads.

Sådan kommer de nye parkeringspladser til at se ud. Illustration: Årstiderne Arkitekter.

Tennisbanerne skal fra 11. august omformes til 97 nye parkeringspladser. De nye pladser vil, som tennisbanerne i dag, være omkranset af hække, og parkeringsbåsene vil blive belagt med slotsgrus. For at matche de fredede bygninger i nærheden, bliver der lagt klinker i rødlige nuancer i et flot sildebensmønster i kørebanerne. De nye parkeringspladser vil stå klar i slutningen af oktober, inden arbejdet med det nye parkeringshus starter.