Infomøde: Vi bygger parkeringshus fra november 2014

Naboer til Bispebjerg Hospital kan på et informationsmøde onsdag den 1. oktober kl. 19-21 høre om planerne for det kommende parkeringshus i hjørnet af hospitalsområdet mod Tuborgvej og Charlotte Muncks Vej. Hvordan påvirker byggeriet naboerne, når det første store projekt i Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg begynder i slutningen af 2014?

Det kommende parkeringshus er det første store delprojekt i hospitalsbyggeriet. Illus​tration: 5E Byg, Cowi og Aarstiderne Arkitekter.

Vi har talt om det længe, og nu begynder byggeriet af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg for alvor med et nyt parkeringshus som det første store projekt: Parkeringshuset skal være et vartegn for det kommende hospital og skal ligge på hjørnet af Tuborgvej og Charlotte Muncks Vej.
Naboerne inviteres til et informationsmøde om byggeriet den 1. oktober kl. 19-21.

"Vi ved, at naboerne er nysgerrige på, hvad det kommende byggeri betyder for dem, og det forstår jeg godt, for vi kommer både til at bygge højt og tæt på naboerne. På informationsmødet vil vi vise tegninger af huset og forklare, hvad vi har gjort for at gøre det lidt lettere at være nabo," siger entreprisechef Carsten Nyboe fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Entreprisechef Carsten Nyboe. Foto: By​​ggeriets Billedbank.

Spørg om stort og småt

Parkeringshuset, som er tegnet af 5E Byg, Cowi og Aarstiderne Arkitekter, får 612 p-pladser, bliver i otte etager og 24 meter højt. Det bliver beklædt med lameller i strækmetal i materialet corten, der skal passe godt til de omkringliggende røde og gule teglstensbygninger. Samtidig har det en vævet struktur, der er optimal til klatreplanter.

På informationsmødet får naboerne mulighed for at se flere tegninger af parkeringshuset og høre om forløbet af byggeriet. Der bliver også fortalt om Laboratorie- og Logistikbygningen, som bliver bygget lige syd for parkeringshuset fra forsommeren 2015. Og så vil der naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål om stort og småt til både projektledere, entreprisechef og vicedirektøren, der er overordnet ansvarlig for byggeprojektet.

Nyt sms-tilbud

Naboerne vil også blive præsenteret for et nyt tilbud: Nu bliver det muligt at få sms’er fra byggeprojektet. Man skal selv tilmelde sig den nye service ved at skrive ’NYTBISP’ til 1919.

Kommun​​ikations-konsulent
Louise Bendixen. Foto: Karen Grønkjær.

Det er gratis at modtage sms’er, og de vil kun blive sendt, hvis der er akutte beskeder fra byggeriet.

"Vores nye sms-service er et tilbud til naboer og medarbejdere, som vi vil bruge, hvis vi fx kommer til at lukke en vej eller forlænge byggetiden en dag. Vi håber, det vil være et godt supplement til vores øvrige kommunikation, som er nemt at modtage for naboerne," siger kommunikationskonsulent Louise Voss Bendixen fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.