Infomøde: Nu tager vi hul på byggeriet

Byggeriet af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg starter så småt i nordvest-hjørnet af hospitalsområdet i sommeren 2014. På et informationsmøde den 24. juni kl. 19-21 fortæller byggeorganisationen om de første projekter.

Etableringen af et nyt lyskryds ved Tuborgvej/Vestre Længdevej bliver den spæde start på byggeriet af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Foto: Byggeriets Billedbank.

Det hele starter i nordvest. I weekenden op til uge 28 vil naboerne til Bispebjerg Hospital begynde at fornemme byggeriet. På det tidspunkt og i den efterfølgende uge bliver den lille portnerbygning, bygning 46, ved Tuborgvej/Vestre Længdevej revet ned. Det sker for at gøre plads til etableringen af et nyt lyskryds.

I den sydvestlige ende af området bliver der sideløbende anlagt en ny parkeringsplads på de nuværende tennisbaner.

Forberedende projekter

”Vi begynder med at gøre infrastrukturen på området klar, før byggeriet for alvor går i gang i efteråret 2014. Det egentlige første spadestik bliver senere på året, når vi som det første tager hul på parkeringshuset,” fortæller entreprisechef Carsten Nyboe fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Han vil sammen med projektlederne for de forskellige projekter stå klar til at fortælle og svare på spørgsmål fra naboer og andre interesserede

Entreprisechef Carsten Nyboe. Foto: Byggeriets Billedbank.

tirsdag den 24. juni kl. 19-21

. Informationsmødet bliver afholdt på Bispebjerg Hospital, indgang 20B.

Billeder og planer på bordet

Til stede vil desuden være projektleder for lyskrydset, Jesper Bladt Jørgensen, og projektledere for både det kommende parkeringshus og Laboratorie- og Logistikbygningen, Ronan O’ Reilly og Rasmus Seidelin Dam.

Senior projektleder Ronan O’ Reilly. Foto: Byggeriets Billedbank.

"Vi vil vise tegninger af Laboratorie- og Logistikbygningen og fortælle om planerne, blandt andet hvordan facaderne vil virke i forhold til naboerne, og om bygningens omfang. Desværre har vi på mødet endnu ikke den endelige vinder af p-hus-konkurrencen, men vi kan give et indtryk af, hvad naboerne kan forvente," siger senior projektleder Ronan O’ Reilly.

Af hensyn til siddepladser og planlægning beder vi om tilmelding til arrangementet senest den 19. juni til

kkje0027@regionh.dk

.