De vandt biografbilletter med mobilen

Den nye SMS-tjeneste for nyheder fra byggeriet på Bispebjerg Hospital har været i luften i lidt over en måned. To heldige personer har vundet biografbilletter ved at melde sig til inden 1. november. Se her, om du har vundet.

Siden begyndelsen af oktober har naboer til Bispebjerg Hospital og medarbejdere på hospitalet kunnet få vigtige informationer om støj, trafik og parkering direkte på mobiltelefonen.

Den nye service gør det lettere at være på forkant med byggeriet af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, og ca. 250 personer har allerede meldt sig til. Du kan stadig nå at melde dig til, men biografbilletterne er snuppet af:

Lotte C.G. Høgberg

, Farmaceut, Ph.D. fra Anæstesiologisk Afdeling, Giftlinjen hospitalet, og

Camilla Fangsø

, der er nabo til hospitalet og bor på Charlotte Munchs Vej.

Tillykke til de to heldige vindere, som kan glæde sig til en tur i biffen med ledsager.

Nemt og gratis

SMS-servicen er et tilbud til naboer, personale og andre, der færdes på og omkring hospitalet. Servicen vil blive brugt til vigtige beskeder om fx støj, trafik og parkering.

Er man

nabo

til hospitalet kan man selv tilmelde sig den nye service, ved at skrive

NYTBISP

til 1919.

Personale

på hospitalet kan i stedet skrive

MITBISP

til 1919 og få målrettede beskeder.

Det er gratis at modtage sms’er, men koster almindelig takst at tilmelde sig. Man kan til enhver tid framelde sig tjenesten.