Oktobers dialogcafé handler om wayfinding

Byggeprojektet på Bispebjerg Hospital inviterer hver anden måned naboerne til at komme forbi til en kop kaffe og få mulighed for at lufte bekymringer eller idéer. Temaet i oktober er wayfinding, men alle tanker og input er velkomne. Dørene er åbne 7. oktober kl. 15-17.

Rundt på Bispebjerg Hospitals område ser mennesker ofte forvirrede eller forvildede ud. Mange må spørge om vej, og hospitalets afdelinger oplever tit, at patienter kommer for sent. Skiltningen på hospitalet er ved at blive nytænkt og opdateret, så det forhåbentlig bliver lettere af finde rundt. Og i fremtiden vil en ensrettet trafikløsning og et fælles ankomstområde gøre det endnu lettere at nå sit bestemmelsessted.

På oktober måneds dialogcafé for naboer taler vi om det, der med et moderne udtryk kaldes wayfinding, altså at finde rundt på hospitalet. Vi er klar til at fortælle om nye tiltag og lytter gerne til idéer og ønsker. Tilmelding er ikke nødvendig.

Åbent forum hver anden måned

Dialogcafé er et forum for naboer til Bispebjerg Hospital, hvor man frit kan lufte sine tanker: Hver anden måned holder Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg åbne dialogcaféer. Vi har kaffe på kanden og er klar til at lytte og svare på spørgsmål.

Nogle gange vil der være et særligt tema. Det kan være for eksempel være, når vi har en vinder, der præsenterer, hvordan området mellem det nye p-hus og Charlotte Muncks Vej skal indrettes, eller det kan være, hvis der skal være åbent hus på området, og vi gerne vil have input til, hvad der kunne være spændende. Men oftest vil dialogcaféerne bare være en åben mulighed for dialog.

Projektleder for brugerinddragelse Hilde Schroll Jespersen. Foto: Byggeriets Billedbank.
"I princippet er vores dør, telefon og mail jo altid åben for henvendelser, men vi tænker, at vores naboer måske i højere grad vil benytte sig af det, hvis de ved, at vi sidder klar på et bestemt tidspunkt," siger projektleder for brugerinddragelse Hilde Schroll Jespersen.

Når byggeriet går i gang i 2014 vil vi øge hyppigheden af dialogcaféerne, hvis det viser sig, at der er et behov for det.