Kom til dialogcafé om trafik og parkering

Hvilke tanker er der gjort om trafikken på fremtidens hospital? Hvordan bliver adgangsforholdene med lyskryds omkring hospitalet? Bliver der nok parkeringspladser? Og hvordan kommer det nye parkeringshus til at se ud? Få svar på alle dine spørgsmål om trafik og parkering på fremtidens hospital og psykiatri til dialogcafé den 2. december.
Vi har erfaret, at trafik og parkering er noget af det, der ligger vores naboer allermest på sinde. Derfor holder vi dialogcafé

mandag den 2. december 2013 kl. 16-18

på Bispebjerg Hospital, indgang 20B, hvor netop trafik og parkering er emnet. Det fungerer som et åbent forum, hvor man kan komme og gå, som det passer i løbet af de to timer. Der er ikke noget fast program, men rig mulighed for at stille spørgsmål.

Til at svare på spørgsmål vil blandt andre være byggechef Vagn Risby Mortensen, Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, vores rådgiver fra Rambøll By og Trafik, der har lavet beregninger om trafikken, samt en repræsentant fra Københavns Kommune, der kan svare på spørgsmål vedrørende lokalplanen. Det vil også være muligt at se illustrationer af det kommende parkeringshus og høre om, hvorfor det er valgt.

Vi ser frem til en eftermiddag med god dialog. Alle er velkomne, og vi sætter pris på en tilkendegivelse pr. mail, hvis du planlægger at møde op til karen.groenkjaer.kjeldsen@regionh.dk.