Giv maskotten et navn

Vores helt egen "Byggemand Bob" skal hjælpe med at kommunikere om byggeprojektet Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Men hvad skal han hedde? Hjælp med navngivningen og vind biografbilletter.
Vi har brug for din hjælp! Vores maskot for byggeprojektet skal have et navn, men hvad skal han hedde? Hjælp os med navngivningen og deltag i konkurrencen om biografbilletter.

Maskotten kan optræde i forskellige situationer. Illustration: Triagonal.

Et ansigt til byggeaktiviteterne

Med maskotten har de mange byggeaktiviteter over de kommende år fået et ansigt. Når man ser maskotten, ser man byggeprojektet. Maskotten skal være en aktiv del af projektet og vække tillid blandt alle involverede, og derfor skal han have et navn, som alle kan relatere til, og som passer til projektet.

Projektleder for kommunikation Karen Grønkjær Kjeldsen fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg uddyber: ”Maskotten er vigtig i vores kommunikation, da vi kommunikerer med mange forskellige personer. Lige fra håndværkerne til hospitalets personale, patienter og naboer. Det er meningen, at folk skal genkende maskotten som en del af byggeprojektet og derved kunne skelne imellem, hvornår det er hospitalet, og hvornår det er byggeriet, der kommunikerer.”

Vind biografbilletter

Maskotten er et af de mange kendetegn for den udvikling, der vil ske frem til år 2025. Det er derfor vigtigt, at maskotten får et passende navn. Så hvad skal maskotten for byggeprojektet Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg hedde? Send en mail på karen.groenkjaer.kjeldsen@regionh.dk eller kom med dit forslag til åbent hus den 14. september. Alle kan deltage i konkurrencen, og der er biografbilletter til den, der kommer med det bedste navneforslag. "Byggemand Bob" er ikke en mulighed.