Hospitalsfusion på Facebook

Vi vil gerne invitere dig til at fortælle om dine oplevelser med hospitalet eller dine idéer til, hvordan vi kan kan blive et endnu bedre hospital. Gå ind på vores facebookside eller skriv til os her på siden.

Alle er velkomne

Alle der har noget på hjerte i forhold til hospitalets udvikling er velkomne til at give deres besyv med – uanset om du er borger, patient eller ansat.

Besøg vores facebookside

Det er lettest, hvis du besøger vores Facebookside og benytter din personlige Facebook-profil. På den måde kan du hurtigt kommentere og få overblik over andres indlæg.

" data-width="376">

Få spændende information om sundhed

På vores facebookside får du også information om den nyeste forskning, om hospitalets arrangementer og små sundhedstips.

Skriv en kommentar

Hvis du ikke har din egen Facebook-profil eller ikke har lyst til at bruge profilen til at deltage i debatten med, så har du mulighed for at komme til orde ved at udfylde en webformular i stedet.

Du kan også