Få besøg af projektet

​Organisationen bag Nyt Hospital Bispebjerg besøger gerne grundejerforeninger og andre naboer for at bane vejen for en god og konstruktiv dialog.​

​​​​​​

Vi vil gerne have en åben og konstruktiv dialog med vores naboer, så de med det samme kommer til os og fortæller, at en lastbil holder i vejen, frem for at sætte sig ned foran computeren for at skrive en klage.

Mange bekymringer

Samtidig kan vi sikkert afkræfte en masse fordomme og udskifte formodninger med viden. Der kan nemlig være mange grunde til bekymring, hvis man bor tæt på et hospital, der skal bygge om og udvide.

  • Bliver det sværere at parkere i området?
  • Kommer der mere trafik?
  • Bliver vi generet af støj fra byggeriet?
  • Kan kommunen inddrage dele af vores have?

Tiltag for trafik og støj​

Realiteten er, at der kommer mere trafik i fremtiden, fordi Frederiksberg og Bispebjerg Hospitaler fusionerer, og Psykiatrisk Center København samles på matriklen. Og vi kan ikke undgå, at naboerne vil blive generet af støj fra byggeriet. 

Men et af byggeriets første skridt har været at bygge p-pladser og infrastruktur. Og vi vil gøre vores bedste for at informere om, hvornår vi larmer, hvorfor, og hvornår det holder op igen.​

Få besøg​

Projektorganisationen har allerede været i dialog med flere beboerforeninger samt Bispebjerg Lokaludvalg. Vi besøger også gerne jer.

Er du nabo til hospitalet, vil byggeprojektet meget gerne besøge din beboerforening eller lignende forum. Kontakt kommunikationsmedarbejder Louise Voss Bendixen på tlf. 23 29 02 28.

 

Redaktør