​​​​


Luftfotos og film

​Her kan du se de seneste luftfotos og droneoptagelser fra byggepladsen og følge byggeriets fremdrift.

Forår 2023: Betondækket støbes på det første sengetårn. Video: Jens Panduro.​


​​Efterår 2022: Skelettet rejser sig på nordblokken. Video: Jens Panduro.​


​​Forår 2022: Fundamentet til den nordlige del af det nye hospital lægges. Fire tårnkraner er i sving. Video: Jens Panduro.


​​Efterår 2021: Renoveringen af Bispebjergs Helende Haver er afsluttet og et antal veje ensrettes som en forsmag på trafikplanen for fremtidens hospital. Video: Jens Panduro.

Sommer 2021: To tunnelforlængelser til det nye hospital er på plads, og byggepladsen er vokset. Elise Sørensens Vej (tv i billedet) er lukket. Sommer 2020: Bispebjergs Helende Haver undergår en større renovering. Arbejdet omfatter haver, veje og "midteraksen" og forventes færdigt i 2021.Juni 2019: Den midlertidige udvidelse af Akutmodtagelsen, også kaldet MARS, bliver bygget af specialfremstillede moduler, der løftes på plads med en kran.November 2018: Laboratorie- og Logistikbygningen er indviet og taget i brug. Der er blevet gravet ud til kælderen under det kommende Akuthus.Juni 2018: Teknikbygningen (til venstre for skorstenen) er opført. Bygningen rummer et ATES-anlæg og hospitalets nye nødstrømsforsyning.September 2016: Overdækningen af byggepladsen til Laboratorie- og Logistikbygningen er næsten på plads. September 2015: Parkeringshuset er opført ved Tuborgvej, og der er gravet ud til den nye Laboratorie- og Logistikbygning.Luftfoto af Bispebjerg Hospital i 2014 - året, hvor byggeriet gik i gang, og der blev holdt første spadestik. 


Alle luftfotos: Dragør Luftfoto

Redaktør