Transport

​Cykelfaciliteter

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital har scoret sølv i Cyklistforbundets certificeringsordning: Cykelvenlig Arbejdsplads. Der er gode omklædnings- og opbevaringsfaciliteter og cykelparkering ved alle indgange.

Det er desuden muligt at låne medarbejdercykler til brug til/fra møder. Cyklerne kan frit benyttes efter først-til-mølle-princippet for ansatte på BIspebjerg og Frederiksberg Hospital.

Ansatte kan få 10% rabat hos den lokale cykelhandler, Bispebjerg Cykelcenter, der ligger tæt ved Bispebjerg Hospital. Ved reperationer kan cyklen afleveres om morgenen også uden for åbningstid - hvorefter den er klar til brug igen, når man skal hjem.

Kollektiv trafik

Bispebjerg Hospital ligger mellem Bispebjerg Station og Emdrup Station med under 1 km til begge stationer. Derudover betjenes hospitalet af flere buslinjer.

Frederiksberg Hospital ligger tæt ved både Fasanvej Metrostation og Frederiksberg Metrostation. Derudover betjenes hospitalet af flere buslinjer.

Parkering - Bispebjerg Hospital

Der er for øjeblikket flere byggerier i gang på Bispebjerg hospital, så vi anbefaler at man tager hjemmefra i god tid for, at finde en P-plads. Denne side bliver løbende opdateret med parkeringsregler og kort med parkeringsmuligheder: https://www.bispebjerghospital.dk/praktisk-information/transport-og-kort/Sider/Parkering-p%C3%A5-Bispebjerg.aspx

Parkering - Frederiksberg Hospital

Det er gratis at parkere på hospitalets område på Frederiksberg.​

Vær opmærksom på, at man mange steder kun må parkere i 2 timer.​

Du kan også finde en p-plads på vejene rundt om hospitalsområdet, Nordre Fasanvej, Nyelandsvej, Stockflethsvej og Tesdorpfvej, der alle ligger uden for Frederiksberg Kommunens p-zone.

Se kort over Frederiksberg Hospital

Opladning af elbiler

Der er opsat ladestandere til opladning af elbiler på begge matrikler. Du skal selv betale for opladning, men har som ansat i Region Hovedstaden mulighed for at lade med rabat. Se mere under Medarbejdertilbud.

Erhvervskort

Medarbejdere i Region Hovedstaden kan få offentlig transport mellem bopæl og arbejdsplads som skattefri personalegode med Erhvervskortet. Erhvervskortet er et årskort til bus, tog og metro, som din arbejdsgiver køber og DBS formidler til dig. Du får derved både rabat på transporten og en skattefordel. Prisen fratrækkes din bruttoløn hver måned. Kortet er en fordel såfremt du har under 25 km til arbejde.

 

Redaktør